Over Joke

ďAls magnetiseur richt ik me volledig op het wegnemen of verlichten van iemands klachtenĒ


"Mijn naam is Joke van der Mieden. Ik weet al mijn hele leven dat er mťťr is tussen hemel en aarde. Ter eerste kennismaking vertel ik u hier graag mijn verhaal.

Derdegraads brandwonden
Zo lang als ik me kan herinneren sta ik in verbinding met de Ďonstoffelijke wereldí. Als kind zag ik regelmatig figuren lopen. Ik dacht toen nog dat iedereen ze kon zien, maar dat was niet zo. Ze waren ook anders: ijler, transparanter dan gewone mensen. Met mijn kennis van nu weet ik dat dat astrale lichamen waren: energieŽn van Ďgene zijdeí.
Ik kom uit een milieu waar nooit over dit soort zaken werd gesproken, maar zowel mijn oma als mijn vader konden net als ik energieŽn uit de onstoffelijke wereld ontvangen en doorgeven. Mijn oma genas met haar handen derdegraads brandwonden zonder dat er littekens achterbleven en mijn vader werd regelmatig door de dierenarts gevraagd te komen helpen bij een ziek dier of een dier in nood. Ik ging weleens mee en zag dan hoe rustig die dieren werden door de aanraking van mijn vader.

Doorgeven van energie
Net als mijn oma en mijn vader ben ik Ďintermediairí tussen de stoffelijke en onstoffelijke wereld. Ieder van ons heeft een geleidegids in de onstoffelijke wereld met wie we verbonden zijn. Dit is een realiteit. Die gids is vaak een (bescherm)engel, maar het kan ook een natuurwezen zijn of iemand uit een vorig leven waarmee een band bestond.
Als magnetiseur fungeer ik als intermediair bij het ontvangen en doorgeven van energieŽn van een geleidegids aan de persoon voor wie ze bestemd zijn. Toen ik nog maar net begon, was ik na een sessie vaak hondsberoerd. Omdat ik toen nog niet voldoende wist hoe ik zuiver moest doorgeven en loslaten, sloegen de klachten van mijn cliŽnten als het ware tijdelijk bij mij naar binnen. ď
ďOm dit werk goed te kunnen, heb ik een particuliere opleiding gevolgd en ben ik daarnaast 12,5 jaar intensief begeleid in het verbeteren en verfijnen van mijn kwaliteiten. De energieŽn die ik ontvang moet ik immers zuiver doorgeven. Ik moet mijn eigen denk- en oordeelsvermogen daarbij geheel uitschakelen. Het kost tijd om dat goed onder de knie te krijgen.Ē

Lichamelijke klachten
Mensen vragen me natuurlijk weleens of ik de geleidegidsen kan zien van degene die ik behandel. Soms wel, maar lang niet altijd. En het is ook niet zo dat er via mij allerlei boodschappen over iemands toekomst worden doorgegeven. Ik zeg altijd: wie dat wil, moet maar naar de kermis toe!
Als magnetiseur richt ik me volledig op het wegnemen of verlichten van iemands lichamelijke en geestelijke klachten. Om de daarvoor benodigde energieŽn uit de kosmos op te vangen en door te geven, breng ik mijn eigen geleidegids in contact met de gids van de cliŽnt. Uiteraard vraag ik daar eerst altijd toestemming voor en leg ik van tevoren ook precies uit wat er gaat gebeuren. De cliŽnt heeft bij mij Šltijd het laatste woord. Er gebeurt niets dat iemand niet wil.

Er bestaat geen garantie voor succes. Ik zal ook nooit beweren dat ik ziekten kan genezen. Ik ben niet medisch bevoegd. Wat ik wťl kan is pijn wegnemen. Of in het geval van psychische problemen de weg vrijmaken om blokkades op te heffen. Hoe precies, lees je onder werkwijze."