Referenties


Toen ik bij Joke in behandeling kwam had ik “vreemde” gedachten over warme schoenen, kou en nare beelden. Eigenlijk wist ik al wel wat ze betekenden maar de bevestiging die ik kreeg door de informatie die Joke gaf maakte dat ik stukje bij beetje mijn gevoelens kon vertrouwen. Dat ik niet gek, gestoord, te gevoelig etc. was. Dit proces is nu al geruime tijd bezig en stukje bij beetje krijg ik een steeds dieper besef van de problematiek die eigenlijk mijn hele leven beheerst.

De werkwijze die Joke hanteert is het contact leggen met mijn energie waardoor zij gevoelens en beelden krijgt die met mijn staat van zijn hebben te maken. Vaak legt het precies de vinger op de zere plek. Andere momenten is magnetiseren voldoende om onbewuste knopen los te trekken en genezende energie toe te voegen. Joke is een lief mens en erg betrokken en respectvol naar de cliënt.

F.S.


Tijdens de periode dat ik therapie volgde ten gevolge van een burn-out is mij geadviseerd om naast het werken aan mijn geest ook aan mijn lichaam te werken. Het voorstel om aan magnetiseren te denken had voor mij zo iets als: “wat moet ik daar mee?” Vanuit mijn kindertijd kan ik mij herinneren dat mijn oma zich liet magnetiseren. Mijn ouders hadden zoiets van: “ja, ja, dat zal wel helpen”.
Met die beeldvorming in mijn gedachten besloot ik toch positief op het voorstel te reageren, onder het motto: “baat het niet, dan schaadt het niet”. Inmiddels laat ik mij al een jaar of zeven periodiek magnetiseren door Joke. Ik heb er nog steeds baat bij. Daarnaast vind ik het contact heel plezierig en dat is volgens mij ook heel belangrijk.

Huib Rouwenhorst, manager overheid


"In een periode dat er veel op mijn pad kwam en ik erg veel piekerde over mezelf en de situatie waarin ik beland was heeft Joke mij erg geholpen. Mijn lichaam en geest kwamen weer in evenwicht en er ontstond ruimte en energie om door te gaan.
Na mijn scheiding hadden mijn kinderen (9, 11 en 12 jaar) het ook erg moeilijk. Voor hen is het erg lastig om te beseffen wat er speelt laat staan dit onder woorden te brengen. Bij Joke hoefden ze dit niet. Ze wekt enorm veel vertrouwen en door haar behandeling konden ze weer verder. Ook jaren later, in hun pubertijd, kon Joke hen goed helpen. Ik ben haar voor dit alles erg dankbaar."

CvB


Dit is een mooie gelegenheid om jou te bedanken voor de liefdevolle energie die ik al jaren via jou mag ontvangen. Via mijn toenmalige therapeute ben ik, omdat ik niet goed te bereiken was, bij jou terecht gekomen. Via jou lukte dat wel. Ik ging dingen erkennen en begrijpen en kreeg een positiever inzicht. En dat vind ik erg belangrijk. En dit alles door de manier waarop jij met je werk omgaat: Integer en liefdevol. Jij blijft daarbij jezelf: gewoon een lief en gezellig mens die mooi werk doet. Joke, nogmaals bedankt . Ook namens mijn gezin.

Alie V.